Špancirfest

U subotu sam, inicijalno, mislio odradit laganih deset po ravnom. Pa sam otišao trčat na Badgers Drift koji je valovit. Pa kad sam već tamo, onda ću otrčat dvanajst. Pa sam skrenuo, pa ajde bu petnajst. Pa onda sam opet skrenuo (fizički), već sam na osamnajst i po, a bezveze mi to pa ću napravit još kilometar i po da imam dvajst. A neću se sad okrenut, idem do asvalta, pa ću se tamo okrenut. I eto dvajsjedan i po na 4:50. I što sad sutra? Gruntam, gruntam, uuu, vidi, nox zove na pivu! Jupi!

Sutra. Nisam nikad bio na Špancirfestu. Ne da mi se. Ne sjećam se ni kad sam zadnji put bio na Kaj su jeli naši stari. Ne da mi se (možda bi mogo ići kad će tema manifestacije bit banana). Umjesto da trčim, mogo bi se špancirat po Varaždinu. Stigo, popio kavu. Presvuko se. Obuo crvene nike flyknit epic react. Ipak. Prije dva tjedna sam popušio žuljeve u njima. Izignoriro zagrijavanje u potpunosti. Na startu sam stao u debelu pozadinu. Uvjeravam ljude da ću se šetat. (Lažem ih u oči.) Krene trka. Tako trčim. Pa tako stignem neke poznate ljude, pa malo popričam, pa odem malo naprijed, pa opet sretnem nekog poznatog, pa popričam, pa odem naprijed, … Uredno se zaustavim na okrepi. Krenem dalje, u susret nam dolazi ekipa koja je prošla prvi okret. Gledam ja to, i grunat si, pa kakvi su to sad jazavci ispred mene, pa nemoj me je… Prvih 5km na 4:31, drugih 5km na 4:07, trećih 5km na 3:59, četvrtih 5km na 3:57, a onda sam malo usporio. Nije mi dalo još ovog jednog prestizat. Ove godine je bila nova trasa. Bilo je dosta kruženja po gradu, a vratio nam se nadvožnjak i kuruza. Meni ok. Nakon trke na pivu s ekipom. Nakon pive sam dobio na i pivo na poklon. Valjevsko. Pri povratku doma sam promašio skretanje na autoput, pa sam išao starom cestom do Novog Marofa. Osim Poljaka na utrci bilo je i Poljaka na autoputu. I to kolona Poljske vojske. Wtf!? Naša vojska se naterava po Varaždinu, a ovi napadaju!

Prijavio sam se u međuvremenu i na Martinski polumaraton i ZG noćni cener. Prijava na cener me 100%tno motivirala da otipkam pjesmicu. Toliko je dobra da je moram ponovno otipkat:

Reci svim svojim frendicama!
Reci svim svojim frendicama!
Reci svim svojim frendicama!
Da su prošla vremena ta,
Kad se nije smjelo pjevat da
Badger, badger, badger sam ja!
Kompletna ratna mornarica,
Ni Ivica, ni Marica,
Ne mogu spriječit da 
Pjevam badger, badger, badger sam ja!
Reci svim svojim frendicama!
Reci svim svojim frendicama!
Trala la lalala lala la lala lalala la!

Fali još ovaj dio:
Slušate curice važne su stvari,
Nije Volter, Ripper časti!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.