Franjo Tahy

Jezik za gubec? No. Maraton? No. Prošli ponedjeljak sam išo trčat nekakvi jači trening. 10km. 4:15 tempo. Umjesto da to odradim na nekakvoj normalnoj podlozi, ošo sam na neku divljinu. Neispeglan makadam, nepokošen, al ugažen poljski put, staza kroz kuruzu i još adioske na nogama. Što uopće može poći krivo? 9 kilometar. No. Skoro sam se rasplako. No. Odradil sam još jedan kilometar. Pa još 6 laganih do auta. A i adioske su se malo rasporile. Navečer sam si odgledo Planetu majmuna: Postanak. Omiljen citat iz filma: No.

Odlučio sam trčat ostatak tjedna pomalo. U subotu sam odradio 36km. Pa do četvrtka je opet sve bilo pomalo. U četvrtak sam napravio 7x1km (od 3:45 do 3:55). U međuvremenu sam odlučio ne trčat maraton ove godine. Prevelik mi je rizik. Pripreme ću odradit. Otrčat ću Varaždin. Pomalo. Otrčat ću i B2Run, pa onda na dvotjednu pauzu. Jedino ne znam što ću radit 28.09.? Možda kakav lov na kmetove?

Promijenio sam si ime i prezime na Stravi. Ljudi i dalje kudosišu. Moram i sliku promjenit. Moram ne zaboravit i otkazat booking u Frankfurtu. Ako nekome treba soba za maratonski vikend, može uletit. Otkazat ću 11.09. u 14:46.

Jedna misao o “Franjo Tahy

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.