Awesome

Sinko mi se vantage m sa polar flow, pa sam ošo pogledat activity, a ono iskoči session feedback, oči mi se zacakle i klik na awesome 😀

Meni je half u Vrbovcu bio awesome. Joško? Teško.

Dakle, krenimo, redom, od mosta. Nakon posta o mostu u ponedjeljak, most je posto nedostupan, pa sam se prebacio na rezervni položaj i pričuvni most. Od ponedjeljka su krenule i vrućine. Treninge sam kroz tjedan odrađivao od 17h sa skoro nimalo hladovine. U ponedjeljak, utorak i četvrtak sam imao lagani nadzor mosta, dok je srijeda bila rezervirana za sajmište i 11x300plus. Za razliku od prethodna tri dana di sam se i dosta patio, četvrtak je već bio cool. U subotu još laganih, jutarnjih 12km. Navečer je bila obljetnica završetka osnovnjaka. Nakon večere sam si drmnul i deci crnoga. Lego sam u krevet u 2 ujutro. A bemu miša nisam mogo ići prvi doma. Karakter. To je sad in.

U nedjelju se usto u 7. Obavio sve što sam trebao i zaputio se u Vrbovec. Jedna od najtežiš stvari u pripremi trke je bilo odabrati za koji running team ću trčati. Glogovnica Pikes sam odmah u početku eliminirao. Nekako sam uvjerenja da bi Črnec Caymans imali veći marketinški potencijal u vrbovečkom kraju, ali sam se ipak na kraju odlučio za Bukovec Badgers. Start trke je u 10, vruće je, a bit će i vrućije, pa sam na glavu stavio svoju novu super ultralight anti hot crvenu rođenu u Švici, a napravljena u Kini, šiltericu. Predivna je. Stavio sam i crvene flyknit epic react patike. Nisam trčo u njima od Amsterdama lani, pa da se malo nasaftaju sa znojem. Vrijeme do starta sam proveo u hladovini. Tko se vidio zagrijavat na plus 30?

Krenuo sam iz zadnjeg reda. Da se slučajno ne zaletim na početku. Ideja je bila ići uzbrdice čvrstvo (što god to značilo), te iskoristit sve okrepe maksimalno (zaustavit se i normalno popit, umit, zalijat se), pa kak bu bu. I tak sam se u konačnici zaustavil na 9 okrepa (pa makar bile na kilometar udaljenosti). Recimo, ako samo protrčite uz okrepu i zgrabite čašu, mogu vam promaći zanimljivi detalji. Primjerice, na okrepi kod GEM-a u kanti uz stol su se hladili gemišti. Nisam si ga popil. Kaj da velim? Karakter.

Polumaraton sam završil na 1:35, a Strava veli da sam trčal 1:32. Znači, bar 3 minute sam potrošil na okrepe. Mogli bi reći da sam imal Mate Mišo trening dionica: od okrepe do okrepe … I drugi dio nakon okreta u Kamenici na 9 i po km sam odradio brže od prvog dijela. Baš sam to dobro odradil. Toliko sam si bil awesome, da sam zaboravil i pivu popit.

Utrka je bilo odlično organizirana, pa se zahvaljujem svim volonterima, vatrogascima, prijateljima i članovima AK Vrbovec. Fakat je bilo awesome.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.