Rokeri s Črncu

most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
sruši, sruši, most

most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
sruši, sruši most

sruši, sruši most,
sruši, sruši most,

most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
most sruši, sruši, sruši,
sruši, sruši most

a sad su na rasporedu želje, čestitke, pozdravi, EPP, mali oglasi na radio televizija Črnečki plićak:

Yul Brynner želi svima ugodno čekanje rušenja mosta uz kompoziciju “Šta bi dao da si na mom mjestu”

Da kužim, kužim, da ne kužite, osim onih koji kuže, ali nisam mogo izdržat, kužite?

Prva trčanja radi trčanja sam odradio na nogometnom igralištu. Negdje u ovo vrijeme prije 13 godina sam odlučio prvi put trčat izvan igrališta. Ceste nisu dolazile u obzir. Svakodnevno sam prolazio uz nasipe na Glogovnici i Črncu, pa ajde da vidimo jel se da trčat po tome. I tako sam prvo završio na nasipu uz Črnec. Uz nasipe ide i mostovi, pa tako i Črnec ima svoga mosta. Most je u popunom skladu s kurikulumom iz ONO i DSZ, taman je toliko širok da se tenk parkira gore i nema više cile, mile. I sad će to proširivat, a ono mađarci i talijanci opet nešto klikeču. Morat ćemo onda kupovat širi tenk. Tako da se već mjesec dana opraštam od mosta. Još nije srušen, a kad će ne znamo. Btw., hakeri su ga zatvorili prije tjedan dana i svakodnevno updejatu informacije o obilasku.

Što se tiče trčanja, od zadnjeg tipkanja, da spomenem da sam pretprošli tjedan odradio 17x200plus + 7x300plus. Kružio sam po igralištu, pa sigurno sam u svakoj putki išao više od 200, odn. 300, a sad koliko … Prošli tjedan sam išao 5x1km. Kad sam krenuo sa zagrijavanjem, prvo sam mislio da ću 1′ 2′ 3′ 4′ 5′ 4′ 3′ 2′ 1′, pa onda da ću trčat 2x(800m 600m 400m 200m 100m), pa 3x(3′ 2′ 1′), pa 7x800m, pa sam nakon 4 km stisnuo lap i trčim, a nekako sam si spor, pa odustajem od prve kombinacije, trčim dalje, jedva spuštam ispod 4:00 po tempu, prelazim i 800m i 3 minute, a možda da napravim 1500-tke? Evo ga, hiljadarka, stišćem lap, 3:57. Ipak bu 5x1km. Napravit ću pauze po 3′. Krenule vrućine, pol šest, nigdje lada. Vlak bio bez klime, pa sam već i blago dehidriran. A i južina me suši. Ako izvučem još 4 ispod 4 bude cool. Šta izvuku, išo sam ko tatar: 3:56, 3:54, 3:51, 3:49. U subotu yad. Skoro i che mer. Premalo tekućine sam uzeo. Umjesto bar litre i vode uzo sam litru i pol litre vode. Na koncu 30km na 4:47.

U nedjelju 16.06. svi idu u Vrbovec, pa idem i ja. Pa makar i most srušili do tada. Na polumaraton. Ne da mi se trčat 5icu ili 10icu. Prva staza u Hrvatskoj s KiP certifikatom. Plan, isprobat novu kapu. Ljepša je od noxove.

Književni kutak – uz dinosaure, čitam (ponovno) Kehlmannovo Mjerenje svijeta. Usput u rujnu izlazi A Little Hatred, 7. knjiga iz First Law svijeta, e Abercrombie care!, pa debelog Martina tretirajte poput smrdljivog.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.