yad

Radio sam nešto sklekova, pa mi se u glavi pojavila lema o pumpanju, pa konteksto slobodne gramatike, pa sam na kraju završio na yacc-i. Trčim ja tako dužinu prošle subote i opet mi se u glavi nacrta yacc-a. E, nije to više slučajno. Pa počnem gruntat. Kako? Zašto? Otkuda? Kamo? Trčim dužinu. Trčao sam je prošle subote. Trčat ću ju iduće subote. Taaa daaaa! yet another dužina! yad!

I tak otrčo sam tri subote zaredom yadove. Dve 30ke i jedna 32ojka. Tempo oko 4:50. Koturam se. U srijedu i četvrtak sam nakon 3 mjeseca odradio i treninge na umjetnoj travi. U utorak sam popizdio na nasipu. Pun K mi je više bilo blata. Čak su se i dijelovi makadama pretvorili u kaljužu. I tak sam u srijedu prvo kružio malo po igralištu, pa onda odradio nešto stotki. Lagano na 20 sekundi. Prvo sam mislil 7, pa 11, i tako te krene, pa sam se zaustavil na 19. 23 bi bilo previše. U četvrtak sam stupio na igralište s čvrstom odlukom da ću odradit jedan lagani trening. Nakon dvajst minuta su se pojavili veterani. Imaju tekmu. Bilo mi je bezveze odraditi polusatni trening, pa sam krenul prema Luki. U jednom trenutku sam stisnul lap na vuri. Jebga, ništa od laganog kruzanja. 2,2 km na 4:00 s vjetrom, 4 minute na 4:56, pa 2km na 4:03 protiv vjetra. Cool. Fala veterani.

Pri kraju sam i s trećom knjigom iz Milenium trilogije. Šteta kaj Lisbeth nema zmaju. Dobro štivo. Filmove nisam gledao. Zasad. Bacio sam se i na Rise and Fall of The Dinosaurs od Brussatea. Valjda bu dobro.

PS

yacc – yet another compiler compiler

whatever

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.