P***a

Pa malo snijega je palo u noći s petka na subotu. Pa je ujutro malo paduckalo, pa je stalo. Pa sam razmišljao koji šuškavac uzet na trčanje. Pa sam uzeo krivi. Pa je počelo paduckat. Pa se šuškavac namočio. Pa sam se počeo hladit. Pa sam odlučio skratit trening (za 2 km). Pa sam se i malo ubrzo da se ugrijem. Pa se u konačnici i nisam smrzo ko … (nema veze s naslovom, stvarno, naslov je Paaaa, :smajlić za hi, hi, hi, … )

Naveče sam završio i na klupskom tulumu. Zahvaljujem ekipi koja se potrudila oko organizacije. It was nice. Dan ranije je bio tulum od firme koji uredno ignoriram svake godine. Znaju se prioriteti. #samobitno

Saznao sam da je osnovana HUVA. Ne znam jel ima kakav slogan, al dobro mi zvuči: HUVA nikad neće biti uaaaa!

HASo je izvjesio preliminarni plan natjecanja za 2018. pa je tako izvisio moj plan utrka za 2018. (prva polovica godine). Što reći osim:

Umem da kažem samo dve reči: Plitvice, Plitvice!

Već sam se i prijavio. Očekivani rezultat 3:05. Valjda me ne budu posle zvali El Bahattee. Zanimljivo je da bi trebalo biti istovremeno i ekipno i pojedinačno što mi je za maraton sasvim oke. Nadam se da neće biti nekakvog histeriziranja, šatora i ne znam čega već, jer eto, maraton čije ime ne spominjem neće imat državno prvenstvo. Novi plan: Brescia, Kalnik, Križ(?), Plitvice, Vrbovec.

And now for something completely different (a možda i ne sudeći po par zadnjih postova).

Kutak za knjigoljupce

Prijavio sam se i u Goodreads. Kad mi nije dosta Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Gmail + sve što uz to ide, pa Strava, Connect, Flow, Movescount, Tekac.net, forum.hr, kajjaznam, pa ponekad škicnem i reddit, al ne sjećam se da imam account. Od zadnjeg posta sam si ubo još nekoliko knjiga. Nekakav SF klasik Forever War. Zatim slijedi ozbiljna literatura. Sapiens: A Brief History of Humankind od Hararija, te Zinnov A People’s History of United States. Gledam kod hrtovaca seriju Kozmos, pa sam uzeo Saganov Cosmos. Voditelj u seriji je Neil de Grasse Tyson. On je autor knjige Astrophysics for People in a Hurry, a Goodreads kaže da je to knjiga godine u kategoriji znanost i tehnologija i nema čovjek izbora.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.