Konjak

Nakon 12 dana netrčanja, odrađeno danas prvo trčanje i to 13 i po na 4:46. Prijašnjih godina bilo je i malo više dana netrčanja, pa je prvo trčanje uvijek bilo onako malo bananasto, pa sam onda odlučio skratit odmor. Mislio sam otrčat do 10km oko tempa 5:00, ali mi je bilo jako oke pa sam malo produžio i ubrzao. Novost na ruti na kojoj sam danas trčao je prikolica s košnicama. Ne kužim baš zakaj moraju biti na 50m od brze ceste?

Nije da sam bio baš potpuno neaktivan tih 12 dana. Nakon Ravenne sam 5 bio potpuno miran, a onda sam u idućih 7 odradio 5 treninga snage. Odlučio sam i pazit na unos hrane pa sam radnim danom ujutro za doručak konzumirao 20 grama lakša peciva i 20 lipa jeftinija. Uštedio 200 grama i 2 kune 😀

Zadnje tri godine sam si za početak priprema za novu sezonu priuštio bocu nekakve fine žestice. Isto tako zadnje tri godine sam uredno išao maraton ispod 3 sata i nije da sam praznovjeran, ali, ali, ali, … , pa sam i sad uzeo bocu. Imao sam i nekakve Konzumove popuste pa sam uzeo konjak Martell. Usput budi rečeno izgleda da se popravio izbor glazbe u Konzumu otkad nema Todorića. Stavros. No passaran.

Vikendom popodne, kavica, konjačić, knjiga. Trenutno na repertoaru su jedna trkačka i jedna matematička. Trkačka: Meb For Mortals od Meba (srebro OI 2004., pobjede New York 2009. i Boston 2014. s osobnim u 39-toj godini) nastala nakon pobjede u Bostonu. Matematička: Mathematics: Its Content, Methods and Meaning, s tim da je jedan od autora The Kolmogorov. U međuvremenu sam pročitao i zadnji dio Abercrombiejeve trilogije The Shattered Sea. Preporučam ga ljubiteljima fantastike. Svih 10 knjiga kojem sam od njega pročitao bile su oke i nadam se da će nešto završit i u obliku TV serija.

Nakon što sam već ranije napravio plan utrka za jesen, malo sam gruntao, pa evo i plana utrka i za proljeće. Siječanjski, hendikep half u Varaždinu, ako ga bude. Zatim drugi vikend u ožujku maraton u Brescii, što znači da ove ništa od Splita (na žalost). Šest tjedana nakon Brescie je Rijeka, pa bi i tu išao na maraton. Na polumaratonu mi je uvijek najdraži dio staze bio nakon okreta na Preluku, pa me zanima hoće li mi biti i na maratonu 😀 Onako turistički bi mogao proslaviti Prvi maj na Kalniku, pa onda u sklopu nastavka kampanje podržavanja lokalnih trka otrčat i cenera u Križu (ako ga bude). Nisam bio još na Karlovačkom noćnom ceneru, pa bilo lijepo da i to odradim i još šećer na kraju, polumaraton u Vrbovcu. Nakupilo se toga. Baš sam nabrijan na 2018-tu.

2 misli o “Konjak

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.