Antimarkeri

Ubilo jazavca na autocesti prije dvije godine. Prije mjesec dana istog tog jazavca osudilo da je kriv. Zato što ga ubilo. Nisu nigdje uspjeli rupe naći. Valjda se jazavac teleportiro. Izgleda da je imo krive gps koordinate. E onda se javio neki lik da bi svim živinama stavit markice. Pa koga bi ti markiro? Kad antimarkeri održe demonstacije, nikome neće past napamet takve bedastoće.

Taman sam danas završio s devetodnevnim trkačkim postom. Prigodnih 9 km za 4401 km Na Sesvete sam trčo neki yad. Skoro 33 km na 4:20. I onda si gruntam da idem u Crikvu il na odmor? Odabro sam odmor. Ionako nisam treniro za maraton pa čemu se ići patit.

A nisam treniro jer mi se nije dalo, a i nisam preponu, aduktor (ili što je već bilo u pitanju), htio forsirat. Kao pronašao sam krivca za te probleme. Tenisice. One drogeraške.

Bit će prelazni rok. Od kad sam član sadašnjeg kluba vlada korona. Ako promijenim klub, možda … Možda da stavim oglas na Njušku ili fejs: Rabljeni maratonac kilometraže oko cirka 50 iljada, slabo motiviran za utrke, neutvrđenog glikenejđa, … E glikenejđ. Po njemu treba gledat starosne kategorije na trkama, a ne po osobnoj iskaznici.

Planovi za dalje. Nema. Imam uplaćen Split, ali ne znam. Vidjet ćemo.