Tenisice

Prije koju godinu sam upao u adidasov dućan u Ilici, bila su neka sniženja, i ugledao žute adios i žute ultraboost. Predivno. Nakon 3 sekunde razmišljanja uzeo sam oba para. Nakon toga sam kupio i žuti Saucony i žuti Asics.

Crvena je nova žuta.

Iduću rečenicu pročitaj po Vuku. Kupio sam si neke Nike patike. Crvene. Mrak. Imam i crvene adidaske. Vidio sam da imaju i neke crvene pegasusice, a obzirom da nisam dosada imao ni jedan model pegasusica, vrijeme je. Vidio sam najavu Kipchoge pegasusica, ali nisu dovoljno crvene. Nadam se da Nike neće u prodaju pustit tenisice koje je poslao Camille Herron. Crvene su.

Kupio sam ih za utrke. Imao sam i prije tenisice za utrke. Samo za utrke. New Balance 902 (zvezda, zvezda) i Adidas marathon 10 (plave). Nakon toga sam počeo i trenirati u tenisicama u kojima trčim trke. Mizuno inspire (plave), Asics Noosa(šargopergaste), Adidas adios 2 (žute). Recimo lani sam trčao 4 maratona i svaki u drugim tenisicama. Adidas ultraboost (žute), Adidas Supernova glide (crvene), Adidas adios (bijele), Hoka One One Clayton 2 (plave). Zadnja dva maratona sam otrčao u crnim Hoka One One Clifton 4, u kojima sam radio dužine i ispalo je loše. Ako već ne mogu bit brz, bar mogu bit fensi.

Usput, crne hokače su se u međuvremenu raspale. Jedva 900km. Rupa sa strane bar 5 cm, ko da je nožem neko razrezao. A nadao sam se da ću odradit još 600km. Sad sam počeo dužine u nanđarastim Clifton 4. Stigle su do stotke. Trošim i Clayton 2, blizu 700km. Vidjet ćemo. Možda je problem što sam ove koje su se raspale 3 put oprao. Već spomenute crvene adidaske su blizu 900km, a izgledaju, pa, zmazano. Mogle bi još možda i 500km skupit. Ubuduće nema pranja do penzije. Ak su se ljudi mogli prije jedanput godišnje prat … ako ih baš treba očistit, otrčiš po kiši ili kroz rosu i eto. Ekološki. Btw, još nisu nasipe pokosili, pa zašto ja plaćam tu vodnu naknadu?!?

Nisam još stavio nove tenisice na noge. Treba oprat noge, nokte podrezati, obut čiste čarape. Gnjavaža.

Nagradnjača još uvijek traje. Kako je krenulo neki bi se mogli i napit 😀 Prijavio sam i uplatio Novsku, pa ko neće moći doći u Varaždin, može u Novsku.