4000

Nije ni pol prosinca, a već sam na 4000km ove godine. Lani sam to obavil na Staru godinu. Ne znam kak mi je to uspjelo. Svake si godine mislim, teško da ću ponovit prethodnu, a ono … Nepodnošljiva lakoća trčanja. Valjda. Teško da ću iduće istrčat koliko i ove. Valjda ću jednom i pogodit 🙂

Trenira se redovito. Kupil sam si i melem za usnice. Neću valjda past na doping kontroli. Napokon imamo i proljetni maraton. Ustvari dva. E moj Belphegore! Bratislava i Radenci. Ustvari sam mislio ići na Plitvice, ali sramota me što još dosada nisam trčao Radence. Osim toga idem i u Split na polumaraton. Prijavio, uplatio startninu, rezerviro sobu (sve sam im izlajko). Najvjerojatnije ću i u Varaždin na hendikep polumaraton i kuhano vino, osim ako će nešto padat. Snijeg, ledena kiša, sekire. Vjerojatno će biti zanimljiva borba za drugo mjesto, ako se Parip pojavi.

U zadnje vrijeme sam se i dosta igral na mobu i to Kvisko i Kvisko 2 (asocijacije). Sve sam odigral, pa sam u napasti da si kupujem dodatne asocijacije, ali sam se uspio sjetiti da bi na youtubeu moglo biti starih Kviskoteki, pa sad to gledam i igram. Jupiiii!