Sivi soko

Ima jedan sivi soko
Što na ….
E nama dalje, mislim ima, ali nije još spremno za objavu. Možda bude hit. Navlakuša. Kome se još čitaju godišnja izvješća?

Ukupno otrčano 4964km (pbić) u 303 treninga (pbić). Odrađeno i točno 100 treninga snage. Pih. Čak ni osam treninga tjedno. Bila i jedna utrka na 10km. Što se tiče ostalih pbića, najviše kilometara ikad pretrčano u siječnju, veljači, ožujku, kolovozu, listopadu. U kolovozu sam prvi (i zadnji?) put imao kilometražu veću od 500km (558km). Zanimljivo je da sam cijelu godinu samo tri yad-a otrčo. To mi se nije desilo od pretprošlog desetljeća ovog stoljeća. Al sam zato odradio polumaraton mica (pazite na naglasak ako čitate na glas; mice u množini).

Lani sam također ubo i nekoliko novih trkačkih destinacija. Ludilo. Zaletio se do ribnjaka Vukšinec – Kostanj, pa malo po šumi uz staru Česmu, jednom i do ribnjaka u Sišćanima, pa onda još malo uz Česmu. Nakon toga je došla i Marča. Uglavnom sam sve obuhvatio (Bešlinec, Stara Marča, Sovari, Šumećani, Deanovec, Graberje, Sobočani i ovo kaj je između). Ti Boga, trčo po Marči, a nisam po Varoškom lugu, pa sam moro i to pretrčat. Pa sam izašo na Glogovnicu i dotrčo do mosta u Mostarima. Ti Boga, pa što ne bi trčo od mosta u Mostarima. Pa sam onda išo trčat od mosta u Mostarima uzvodno, pa do mosta ispod Poljanskog Luga (do kojeg sam u neke davna vremena dolazio drugim putem). Ti Boga, pa što ne bi trčo s mosta ispod Poljanskog Luga. Pa sam onda trčo i otuda i završio u Lonjici, a obišo i Obrešku i Čemernicu. Pa sam s mosta u Mostarima krenuo u drugom smjeru, nizvodno, pa Marčani, pa idemo još malo, pa Prokljuvani, pa idemo još malo, pa do Čazme i ušća Glogovnice u Česmu. I onda po Česmi udriš prema Sišćanima. Pa onda ribnjak u Kostanju, pa Bukovec, pa Novakuša, pa Buzadovec, pa uz brzu cestu do Križevaca, pa uz prugu do Lonjice i Poljanskog Luga i Mostara. Smanjit doživljaj. Oke, uz brzu cestu sam išo samo do Križevačke Poljane, a uz prugu do Križevaca i vele mapsi da bi se to dalo spojit. Smanjit doživljaj. A koliko još tu ima mogućnosti. Uzet terapiju.

Bolje?

Mogo sam i do 5000km doći, ali nije mi se dalo. Možda izgleda kao da će plan za ovu bit doseći 5000km otrčanih, ali mislim da neće. Radije bi ja dva poštena maratona i 4000km. Kad smo već kod dosezanja, dnevnik trčanja sam počeo vodit 01.02.2009. Ako ću pazit, uz 400km u siječnju, bi mogao 01.02.2022. u dnevniku dosegnut i 50 iljaditi otrčan kilometar. Dosta za sad. Odo srokat!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.