No F-word

Imo sam tako lijepu ideju za blog title na japanskom. A ono sirotinja, ni F-worda nemaju. Tak mi i treba kad prvo napišem tekst, a onda smišljam naslov. Da i ja podijelim jedan komplet olimpijskih medalja.

Zlatna medalja je Molly Seidel (treća s maratona). Ova ostala ekipa ima doma krio komore, baro komore, specijalne nogavice, masažere, …, a ova ima doma beer fridge. Frižider samo za pivu. Pa ko je jači od toga? I još trči u pumericama! Komandant Sava likes this! Pumerice! Stara jugonostalgičarka!

Nije Holly Molly jedina koja je trčala u pumericama. Srebrni je (srebrni s desetoboja i srebrni s 400m na juniorskom EP iz 2015) Karsten Warholm. On je svoje pumerice napravio u suradnji s McLarenom. Pa i nisu nešto. Fali još 30 stotinki da se ide brže od HR rekorda na 400m. Sori, Warholmže! Što si jamio, jamio si! Sad kad se pojave autonomne Rimac-Bugatti startasice (samo ako država pokloni cijelo Borovo) nemaš šanse. Same idu, ne treba ih niko nosit. Samo ih staviš na startni blok i fijuuuuuuuuuu.

Bronca. Hasbeen strikes back! Muški maraton. Koja sprdnja od trke. Lik đogira 30km, zajebava se s ekipom, samo je još selfi stick falio. Onda otrči 5km u tempu maratona, onda opet đogira ostatak. Pa malo poziranja za kamere. Uopće se nije umorio. Trebo je još odradit kazneni trening. Bar 5x1km na 2:40. I onda nakon par minuta dolazi ostali krš koji jedva stoji na nogama. Strašno, tamo neki Zane Robertson veli da iduća stvar koje se sjeća nakon 32 km je hitna. Znao sam se i ja napit, ali baš toliko!? Ko zna kaj se bilo sve u onim bocama kaj je onaj neki sporušil? Heroj, a ne zločinac!

Drvena medalja. Ne, Sifan, ne možeš se ovdje natjecat. Dosta si se natjecala. Pusti malo i druge. Ne može, Sifan! Strpi se još tri godine. Drvena medalja za admine na World Athletics fejstagramu. Reko sam da ne može. Ni riječi više. Čkomi. Ti Boga!

Iduća postaja Pariz. U predkorona eri bilo je i najava mass race maratona, pa možda direktno s mjesta događaja u vaše oči. Možda.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.