Foto session

Nakon puno vremena, razmišljanja, planiranja i ne znam čega još jučer sam odlučio uzet mob na trčanje i malo uslikat Badger’s Drift. Neću tu stavljat slike. Ima ih na strafejstagramu. Uslikao sam sve što sam planirao, bar na ovome dijelu Badger’s Drifta, osim jedne vjeverice. Neće se slikat, nego se skriva iza hrasta. Zla vjeverica.

Od prošle srijede sam na go, pa sad imam više vremena za trčanje. Malo je bio bed trčat radnim danom u prosincu. Od 15:10 pa do noći. Nema trčanja po noći jer the night is dark and full of terrors. A onda ti vikend ostane za bauljanje. Ali sad su vikendom i praznikom obično organizirani lovovi pa nikad ne znaš kad ćeš nabasat na lov. Odmah sam prvi dan goa iskoristio za jedno takvo bauljnje. Odero neku krugovalčinu (Borik -> Kapela -> Glog -> Fuka -> Glogovnica -> Koritna -> Žukovec -> Habjanovec -> Borik), pa onda dan poslije krugovalić. Neke dijelove rute sam morao malo modificirat zbog blata. Na Božić je palo još 30 litara kiše, a i ekipe idu u šumu ili na polja pa postojeće putove razruje, a i nanosi blato na lijepe nove makadme, pa prognoza je zakuac, pa tako da ću po nekim rutama teško trčat prije travnja. A treba još otrčat krugovalčić, krugoval, krugovalčugu i daj, nemoj me …

Planiram nastavit i foto sessione Badger’s Drifta, što bi značilo da ću morat prijeći na teritorije druge županije. A propusnicu ne tražim! (Niti bih vam je dao!) Ko zna kako izgledaju ti punktovi? Trčim, a odjednom se pojavi Gandalf i zaurla: You shall not pass! ili čičica iz Ko to tamo peva zapiskuta: Dalje nećeš moći! Zvaću decu! Ili možda stoji štand s kulama stražara (kule koje stražare ili kule u kojima su stražari pitanje je sad?) i pripadna ekipica? Malo se zafrkavam s ovom zadnjom ekipom. Izgledaju mi kao fini ljudi koji će se pomolit za mene, a ne donirat drva i šibice za lomaču. Lako radit viceve s ekipom koja u svojim redovima nema Vice-ve.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.