Stan

Ko prije koji tjedan završilo i drugi kolosijek od Vrbovca do Križevaca. Kako to već ide na Balkanu, ne radi sve. Konkretno ne radi APB. Pa se onda ne vozi semaforima već po međukolodvorskom razmaku. To ustvari znači ovo:
Bjeloglavi sup zove Kondora!
Bjeloglavi sup zove Kondora!
Prijem!
Ovdje Kondor!
Prijem!
Ja kreno iz Vrbovca, ajd možeš sad ti iz Gradeca!
Prijem!
Evo idem. Oćemo što popit kad stignemo u Zg?
Prijem!
Aj ne zajebavaj se nego zovi Plavog goluba da krene iz Križevaca!
Prijem!
Osim toga umjesto nekih vlakova na relaciji Dugo Selo – Križevci – Dugo Selo uvelo autobuse. Da smanje kašnjenje putničkih vlakova. Tako piše na hž webu. Toliko sam bio oduševljen da sam si tu objavu stavio za profilnu na fb. I tako pišem mailove hž-u. Odgovora nema. Ak će radit kakvu analizu još će ispast da sam im The biggest fan. Sincerely yours, Stan.

Trčim redovito. A i ko treniram nešto. Ko pripremam se za Splitski maraton. Pripreme idu kilavo. Nisam još ni kupio tenisice u kojima ću trčat. Ajd, dobro, odradio već i jedan yad i dve mice. Čak sam uveo sam novu vrstu treninga. Eminem. U četvrtak sam trčo po eminema. Četiri puta milja. Do maratona planiram odradit i tri kvarata (frtalja) eminema, a bome i cili eminem. A moga bi ubacit i duje. E. Izgleda da će mi ova godina bit rekordna po kilometraži. Pogledo danas, a ono 4100 km. A još ću natuć 200+ do kraja godine. Omaklo mi se. I u knjigama mi se omaklo. Planirao 20, a kad ono bit će 25.