Hear me roar!

Život je okrutan. Najvjerojatnije spadam u lanistersku galaksiju u vesteroškom kozmosu. Većina treninga mi je LEO. Trenutna forma mi je ekvivalentna Jamievoj mačevalačkoj. Pa vidim jučer da je Adidas izdao nekakve igroprestoljaške ultra boostice. Jedine koje liče na nešto su crvene. Naravno, lanisterske. Kvragu, nabavio sam si i Rat i mir za čitanje. Tolstoj. LAV Tolstoj. Trebam li spomenuti i horoskopski znak? Ne trebam.

U međuvremenu sam uspio još ozlijediti preponu i ložu. Ništa strašno. Tek toliko, da se zna da i to imam. Mislim da ću od idućeg tjedna ubacit i 5. “trening”. Lagano po nasipu do noći. Možda malo i po noći. A možda i ne.

Bantis zōbrie issa se ossȳngnoti lēdys.

Prijavio sam se u firmi za polumaratonu u Poreču. Mogao bih ganjat PW. Bit će teško. Ipak sam jučer išao 20km@5:15. Magla, trava, zemlja, makadam, poljski putevi. Kad će više uništit tu poljoprivredu, tako da mi više ne trgaju puteve. Pojavili se i labudovi na Črncu, pa sam ih morao ići danas malo zasnimit, a usput sam naletio i na visibabe, pa sam onda još odlučio i dve brvi poslikat. Ko zna kad ću opet s mobitelom trčat.

Pa kad sam već spomenuo Rat i mir, da spomenem kako sam došao do njega. Čitam Jadnike (odlični su, ali ih bome i ima, možda ću bit gotov do Uskrsa), pa sam naletio na poglavlje o Waterloou i odlučio se da ponovno pročitam Rat i mir. Između ću još ubacit i Millenium trilogiju. U drugom čitalačkom streamu sam završio A Random Walk Down Wall Street, Joy of x i krećem na Factfulness.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.