the prekardashians

Prošla su ta vremena kad bi naziv posta bio The Sirotanoviczs. E da je u ta vremena bilo društvenih mreža i geđeta. Ide Alija i ekipa iz rudnika, pa selfić + podaci o tonaži, vremenu, tempu, kandenci lopate … Bilo bi sljedbenika, lajkova i kudosa ko … ugljena.

Prekardašio. Odradio 16 km, a mislio 10km. Isprobao novi hž most (još bez tračnica) na Črncu, pa krenuo u krug po (bivšem?) off road centru na Blanju, pa mi je palo na pamet da prijeđem cestu i otrčim još par stotina metara uzvodno uz Črnec. Nisam jako dugo tuda trčao, pa sam prekardašio i otrčao još tri kilometra. Noga je to dobro podnijela. Izgleda da terapija konjakom dobro djeluje. Kako neću biti Nike, adidas ili Polar ambasador, možda bi mogao biti Hennessy maraton ambasador? Uuuu, sad dok krenem hešat treninge na igu i fbu s #breaking3withhennessy!

Prekardašio sam i u hrani od stare godine navečer do danas ujutro. Kad već spominjem staru godinu, kao i kod nekoliko prijašnjih, predvečerje je rezervirano za Silvesterski koncert Berlinske filharmonije. Beč mi je, pa dosadan (kao kuriozitet samo da spomenem da dok je hrtu1 bio Beč, na hrtu3 je bila Odiseja, mogli bi reći da su hrtovci prekardašili s lijepim, plavim Dunavom). Znate da se svako malo pojavi u medijima info kako Njemačkoj fale šljakeri. Fakat su prekardašili s tim. Ne da im nema ko delat, nema im ni ko dirigirat. Počne koncert i imam šta vidjet. Brexit. Nije više Englez dirigent. Nema dirigenta. Sjedi neki starček za klavirom. Svira. Ponekad mahne rukom u stilu šu, iš, ostavite me na miru … Pa onda kad je odsvirao, moraju prekinut koncert na deset minuta da odnesu klavir. Bolero, djedica odustao i od dirigiranja, naslonio se na ogradu i samo klima glavom. Hoće li zaspat? Dobit će novog dirigenta tek za pola godine i to iz Rusije. Bila i Merkel na koncertu. Opet. Privatno. Sjedi u nekom ćošku. Valjda je kasno kupila ulaznice.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.