Plačipi…

..čka.
2017. 12 dana bez trčanja, 2016. 15 dana bez trčanja, 2015. 15 dana bez trčanja. Nakon odrađenog prvog trčanja kmečanje na fejsbuku o patnji:

“Lakše je otrčat zadnjih 10km na maratonu, nego prvih 10km nakon odmora.”

Danas, nakon 19 dana off, 12km na 4:31. Umjesto lea, garčina. Kad sam već spominjo fejsbuk, moje trčanje je jednu sekundu presporo da bi bilo lagano. Ravni offroad. Wtf!? Prije trčanja sam očekivao da ću umirat na trećem kilometru na 5:17 tempu. Možda je tajna u kompresijskim dogmica, a možda 405ica krivo mjeri, a možda sam i smršavio 😀 ?

Mogo sam uzet još 1 dan odmora, prijavit Stareka i ići ispod 1:30. Ili, još bolje, maraton u Firenci. Kako nalaže novija vrbovečka maratonska škola, u petak odradim dužinu od 30 do 33 km, po mogućnosti na nogometnom igralištu, i za 10 dana jedem malu decu, a bogami i penziće na maratonu. Garant ispod 3:10.

Ovaj mjesec mislim samo trčat kao muha bez glave, a možda i idući. Nikava ubrzanja, putači i slično. Samo drillse dvaput tjedno. I snagu triput.

Martinje je, pa treba popit neko vino. Gledam ja jučer neku novozelandsku krimi seriju i ono prvo ubojstvo, utopilo ga u pinot noir. Pa kud baš u vinu koje sam planirao pit? Srećom, ispostavilo se da je utopljen u merlotu, a samo premješten u pinot, pa mogu ovaj slučaj tretirat kao ogromnu mušicu. Od vina s tombole iz Križa škrlet smo rješili, a ostale su još dvije graševine. Jedna je neka vatrogasna za poslovne partnere. S tim vinom nema zajebancije. To bumo skuhali.

Nakon tekac.net-a, Garmin Connecta, Strave, PolarFlowa, Movescounta, kreirao sam si i account na Training Peaksu. kajjaznam, možda da još sve exportam u exelice i krenem prepisivat u tekice?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.