A suze?

Htjelo mi se trčat u subotu, ali sam odolio. Danas mi se nije htjelo trčat. Rade mi se vježbe snage. Izdržat ću. Teška vremena. Popit ću danas zadnju pivu za ovu godinu. Zima dolazi. Prebacujem se na vino. Nisam od proljeća pio vino. Mogo bi s muškatom otvorit sezonu. Ima butelja smo pola litre. Postepeno treba povećavat. Kilometražu.

Bavim se inventurom. Rješavam se majica s utrka. Nije lako. Čistim i ladice. Nakon Fenixa 3, riješio sam se i Polara M400. Još bi se mogao i Suunta riješit. 405icu ću ostavit. Napunit će 10 godina staža. Čak bi je i Vlada umirovila bez penala, ali ja sam nemilosrdan. Mogo bi još kupit i štipaljku za punjenje. Stara se malo poderala, pa sam ju moral i obrezivat.

Jučer sam stavio i svoj prvi post na lets run forumu. Nisam mogao izdržat. Tako thread o Ljubljani ima dva posta. Samo. A Sisay satro maraton.

Nevjerojatno. Radim i planove. Još prošli tjedan sam rezerviral hotel u Frankfurtu. Do maratona još 364 dana. Za svaki slučaj. Ove godine 10600 finišera, a 1100 ispod 3 sata. Neki ozbiljan maraton. Nekakav tip s 42 godine išao 2:07. Ko neki svjetski rekord. Pa mogao bi i na zimski polumaraton u Varaždinu,  pa Split, pa proljetni Zg, pa rupa, pa Čakovec, pa Krašić, pa Jaska, pa … Nevjerojatno.

Nevjerojatno. Mogao bi uzet i novi Polar. M klasa. Moto. Blood, sweat and data. Krv, znoj i podaci. Za svaki slučaj da ponovimo moto. Blood, sweat and data. Krv, znoj i podaci. Spavaš li mirno, Yuvale Noaše Harari! Osim kaj je lep ima i novi softver. Tako da strpljivo. Kad se sve bage zafiksaju bit će i sniženja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.