Timber!!!!

Dvojio sam oko naslova. Timber ili Planka? Opet sam opal na trčanju (već treći put od 2005.), pa kad sam već opal u šumi, a ne na pilani, onda ipak Timber 🙂 Malo sam zujo, pa nisam gledo pod noge, mali panj u travi i pljus, boink. Taman završen prvi kilometar. Sad sam u ovom neobaveznom trkačkom modu pa malo bauljam po šumi da eventualno otkrijem kakav novi zgodni puteljak (teško) ili zgodnu uzbrdicu (to jesam) ili … Zanimljivo je da sam se jučer ko “izgubio”. Pa osim po šumi, sam malo bauljao po poljima, livadama, nije baš da ima i nekakvih puteva, a na mjestima je bilo dosta i mokro od kiše od petka, a blato mi i nije nešto milo, pa onda to zaobilaziš, pa onda naletiš u nekakve zarasle čistine u šumi, pa na nova odlagališta smeća i tak. S jedne strane kuruza, a odmah do nje nepokošena livada i onda taman između se da ići. Tempo na 6 i po minuta. Vidiš na par stotina metara i neke kuće, pa mi je palo napamet, obzirom na ovu paneuropsku antemurale christianitatis migrantsku histeriju (ionako je samo bitno osvojiti vlast, a nismo li svi u konačnici djeca božja?, a crkvene ovce?), oće l neko zvat murju, jel vidi migranta u kuruzi i tako. Apropo “gubljenja”, kad sam na kraju 6. kilometra nabaso na put, nisam znao gdje sam. Nisam prepoznao. E to me šokiralo. Naravno da sam samo ove godine prošao tim putem bar deset puta. Nakon kilometra sam točno znao gdje sam, ali nikako nisam mogao povezat koji je to put. Trebao mi je još jedan kilometra da se skockam. Wtf!? Ustvari, znam u čemu je “problem”, ali zadržat ću to za sebe. Dobro izgleda. Nakon toga sam još odradio i nekakve drillove, pa onda još poslije i vježbe snage. Nek se nađe.

Prvi krug nagradnjače je gotov. Ko je jamio, jamio! Ko se nije zakomentiro, dabogda žedan bio! Nećemo se sad do Male Maše skupljat! Ja dijelim konkretne nagrade, a ne sokiće, limuniće, majičice, soknice, dresove repestacije … U subotu sam to otrčao na 4:44. Omaklo mi se.

Sutra opet na posao. Da li ću bolje radit u trapericama? Išao sam prošli tjedan jedan dan u trapericama na posao, a pretpošli dva dana. Nisam primijetio razliku, u odnosu na komplajans hlače. Jesam blesav. Pa kako bi bilo razlike kad ionako ništa ne radim. A možda bi u kratkim hlačama i počeo nešto radit? Osim na fb-u, podijelit ću post i linkedinu. Ne koristim ga, nisam siguran što sam sve nadrobio pod skillse (ili kako se to zove). Povremeno se jave ovi rekrutreri za razgovor, uglavnom ignoriram. Ponekad i odgovorim sa ne. Obzirom na odjevne izazove možda je vrijeme da se i javim na neki od tih poziva na razgovor. Malo si utvaram da sam special, pa bi volio da me upecaju s blinkerom, a ne križevačem 🙂 Uglavnom se u tim porukama spominju neke generičke stvari (tehnologija, atmosfera, timski rad, izazovi, bla, bla, bla, … ) Pare se ne spominju, ajde prijeći ću preko toga, ali ponudi mi recimo mogućnost odlaska na Bostonski maraton, odmah dolazim na razgovor. I bez hlača ako treba 😀

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.