Križ

Mjesto. Nikakva specijalna, mučenička značenja i slično. Ono svako nosi svoj križ, Pupačićev križ i slično. Kad bolje razmislim, ipak sam jučer slušo Dreleta desetak minuta, ha, tako da …
Uvijek kad sam u prilici trčim lokalne trke, a Križ mi je na dvadesetak kilometara, pa ne možeš to propustit. Lani sam bio na maratonu u Radencima, tako da sam propustio prvo izdanje, ali sam u planovima za ovu godinu odmah utefterio Cross Hill Run. To je službeni naziv trke. Organiziraju je Općina Križ i Run Croatia. Imaju utrke na 5km i 10km. Jedan krug je 5km. Dobar je krug. Ima uzbrdica, nizbrdica, ravnoga. Nije dosadno. Okrepe su bile na svaka 2 i po kilometra. Start i cilj u centru mjesta. Nakon trke roštilj, tombola. Nisam na tomboli osvojio avionsku kartu, ali sam osvojio tri butelje pa ću imati u čemu utopit tugu.
U Križ sam išao najkraćom varijantom, Graberec, Marčani, Šušnjari. Došao sam malo ranije da stignem popit kavu, da ne zaspim na trci. Na kavi sam sreo Severe koji su došli na 5km. Od 5 sam se krenuo lagano zagrijavat, jedan dio s Matijom i Ozrenom. Malo su mi noge na zagrijavanju bile teške, pa sam bio malo skeptičan prema nekakvom bržem trčanju. Po trening planovima za subotu trebalo je biti 30 minuta tempa, odnosno, za Plitvičare 10x400m uzbrdice, tako da je plan za trku bio ići oko 40 minuta. Na kraju 40:34. I tempa i uzbrdica i nizbrdica. Super trening. Nisam nešto previše gledao na sat. Pogotovo u drugom krugu, gdje sam bio sam. Nikog nije bilo ispred mene, pa nisam imal koga lovit. Da je bilo nekog možda bi išao i brže. Nakon trke i rastrčavanja, odradio sam jedan Kozel sa Sergejem, pa sam se uputio na večeru. Tu sam sreo i svoje klupske kolege Ivanu, Antoniju, Larisu, Jasnu i Marka. Oni su odlično odradili trku na 5km. Obavio roštilj, tombolu, pa se zaputio doma.
Za kraj, kad god ću biti u prilici doći ću na trku. Preporučujem. Odoh sad malo trčat.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.