Izbori

Imam dva para tenisica koje su pred raspadom, pa bi im trebalo izabrati zamjenu. Izgleda da sam na putu da se odlučim da isprobam Hoka Hoka One model ili dva. Malo sam nešto skeptičan, ali svi ih nešto hvale, pa ajde. Nije da nemam u čemu trčat, ali ostati na samo četiri para tenisica … cccc ….

Planirao sam nakon Radenaca odmarat 10 dana, ali sam uspio izdržat 7 dana, pa sam prošle nedjelje krenuo s pripremama za Zagreb maraton. Sva trčanja do sada sam odradio bez majice. D-vitaminizacija. I do sada sam znao na nekim treninzima neko vrijeme trčat bez majice. Sada je to sustavno. Bez brige. Odnosi se samo na treninge u divljini.

Trebalo bi i izabrat i neke trke do Zagreba. A možda i ne. Cijela dva i po tjedana prije utrke je stigla i najava za Vrbovečki polumaraton, pa ću njega sigurno odraditi. Ovim putem pozivam i štovane čitaoce ovih redaka da dođu 18.06. u Vrbovec na trke. Ima petak, cener, half. Organizacija je ok. Za dobra stara vremena. Kak su trčali naši stari. Malo košta. Trećinu i po od sto kuna. Ne možeš se prijavit pol godine ranije, već samo na dan trke. Ne puno trkača. Skoro svaki dobi nešto. I tak.

Ostale trke? Nije da ih nema, ali teško da ću ići na još neku osim Novske u kolovozu. Roštilj i šorc. Ne mogu to propustit. Sljedeći izbor mi teško pada, ali izgleda da ću žrtvovat i Varaždin zbog maratona. Nisam baš bio zadovoljan svojim dosadašnjim izvedbama u Zagrebu na maratonu. Izgleda da mi baš i ne paše utrka tak blizu maratona (3 tjedna), ma koliko god da sam se trudio trčati kontrolirano. Da idem u Ljubljanu bilo bi idealno. Ali što je tu je.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.