Provnoza

Bit će to zahtjevno gostovanje. Stanje s ozljedama se popravlja. Nismo na optimalnoj razini forme. Danas svi igraju maraton. Nadamo se povoljnom ishodu. Bit će teški uvjeti. Teren tvrd. Padati će sunce, kiša, bura… Tenisica je okrugla, mislim tenisicasta.

Pa od prošlog piskaranja se redovito trčalo. Polako i kratko, pa polako i malo duže, pa malo brže i još malo duže. Odradio sam prošlu subotu čak i jednu poštenu dužinu od 35 i po na 4:53 (ravno i trava), tako da sigurno mogu istrčati maraton. Naravno, pitanje svih pitanja – tempo? Mogo bi ispast totalni jazavac i ići ganjat ispod 3. Nisam siguran da bi loža to izdržala, a još manje da bi ja to uspio. Vjerojatno bi se raspo u parampačad. Nema smisla. Naprosto fale neki treninzi. Oke možda staza ima certifikat pa bude ispod 3 😜

Pa ćemo probati napravit dobar trening za Radence. Prvi krug malo sporije, drugi malo brže i završit negdje između 3:15 i 3:20. Obzirom da će biti trening malo ću promijenit rutinu predmaratonskog tjedna. Neću raditi carbempting. Tri dana pred maraton ipak ću uglavnom biti na ugljicima + koja šnitica špeka. Danas sam odradio poludužinu od 23 i po, za razliku od prijašnjih zadnjih predmaratoskih subota kad se uglavnom išlo 16, 17km. Trčat ću i idućih 5 dana, za razliku od dobrih starih vremena kad se još trčalo u nedjelju, utorak i četvrtak. Bit će jedan dan i vježbe snage. Šišanje u četvrtak, a ne u srijedu. Po prvi put ću maraton trčat u trkačkim kratkim hlačama (šorc), a ne tajicama (usput ću i recitirati: Danas kad postajem pravi maratonac …). Neću nosit ni tenisice za trke. Mogo bi i Polara koristit umjesto Garmina.

Nemrem se više sjetit kak bi još mogel isprobat.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.