Rižiranje

Prolazi i treći dan pauziranja od trčanja. Loža loži. Možda sutra padne nekakavo lagano đogiranje. Mislio sam se preko vikenda uglavnom bavit rižiranjem, al u subotu prijepodne procurio bojler, pa onda traži majstora, pa novi bojler, pa danas opet pomažeš majstoru i tako nisam baš nešto zadovoljan rižiranjem.

Uzroci?

Kao i obično, prvo padne na pamet, maybe too much? A mejbi i not. Ovogodišnja kilometraža mi je manja od lanjske, a i prilično sam siguran da sam lani imao više težih treninga.

Tenisice? Split i četvrtak sam odradio u ultra boosticama, pa teško da ću ih više nositi na bilo kakvom ozbiljnom trčanju. A bome imaju i skoro 700km, tako da od sada samo kratko i lagano.

Zakon velikih brojeva? Na svih dosadašnjih 15 maratona sam išao full spreman, u smislu da su cijele pripreme bile podređene određenom maratonu i da nije bilo nikakvih ozbiljnih problema u toku priprema (bar zadnja tri mjeseca). Naravno, obzirom da sam bio sam svoj majstor, sigurno to nije bilo najbolje isplanirano, al nije ni tak loše ispadalo.

Bog Maratona? Ako je Split bio nekakvo mjerilo trenutnog stanja, mišljenja sam da bi imalo smisla u Bratislavi napadati 2:55. Svečano sam obećao (i to crno na bijelo) da nemam nikakav rezultatski imperativ za ovu godinu, a kad ono još se i dogovorim za pejsanje za 2:55. I naravno umiješa se Bog Maratona. Ispod 2:55? Idem i ja! Ne, ti ne. A zašto ne? Zato jer ne.

Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, ali nadam se da ću biti u stanju odraditi maraton, onako turistički. Sad će mi činjenica da se trče dva kruga ići na ruku. Vidiš da ne ide pa skreneš.

Uspio sam malo bacit oko i na rezultate Holjevke, a malo više i na rezultate Trevisa. Bilo je lijepih rezultata. Čestitke! Malo sam i ošmirglao adioske (kad ih već ne mogu derat na trčanju).

2 misli o “Rižiranje

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.