Imamo!

Maraton, dužinu, izbornika, bolest (to smo imali). Hrvatsku? To ostavljam hadezeovcima. Dakle, ipak ću trčat maraton ovo proljeće. 1. Istrski maraton, ne fali ‘a’. To se tak zove. Stvarno nisam mislio ići na maraton ovo proljeće, ali onda su me na poslu upozorili da ima oglas za zainteresirane iz firme koji bi išli na maraton, i … Gledam oglas, čelo mi se žari, vjeđe mi se pote, misli mi san ozari, i prijavim se. Odmah taj vikend bila je ionako u planu dužinu, bez obzira na maraton, pa smo ju odradili. Ovaj tjedan je stigla i potvrda da mi je kandidatura prihvaćena i da ću predstavljat firmu s još tri trkačice i jednim trkačem. Kul.

Dva tjedna nakon dužine, paše opet dužina i tak sam jučer napravil 38km za 3:10. Prebrzo? Prije deset dana sam pokupil neke želučane probleme, pa sam moral propustit jedan trening prošli tjedan. Pa prošli vikend sam napravil dva kraća, lagana treninga, tek toliko da se oporavim. I kad je sve izgledalo da ide ok, u utorak sam moral prekinut trening nakon 20 min. Napuhnul sam se, da sam mislil da se bum raspal. Od srijede je opet sve bilo u redu. Prebrzo? Previše odmora ili mi bolest nije uzela previše? Nit sam se osjećal umorno nakon treninga, nit imam neku težinu u nogama. Prebrzo? Ostalo je još 4 tjedna do, tak da bi i mogel bit u nekakvoj pristojnoj formi. Sam visinski profil staze izgleda sje…o.

Moja prijava za maraton u firmi nije prošla nezamijećeno, tako da sam dobio poziv od izbornika kros reprezentacije firme da predstavljam firmu u krosu na igrama na kojima sudjeluju ostale firme koje se bave istim i sličnim djelatnostima kao firma u kojoj ja radim. Mogo sam to i pojednostavit, ali nema zajebancije s komplajensom. Izbornik je održao sastanak sa mnom, te se informirao o stanju moje trenutne forme, te predstojećim planovima treninga i nastupa, veličini opreme, te mi pojasnio što me očekuje na takvom natjecanju, staza, protivnici, uvjeti, i što se od mene očekuje. A da promjenim ime u Pip? Kros se boduje i pojedinačno i ekipno. Ekipno se broje dva najbolja. Trči s 1200m. Fali mi jedna nula. Morat ću otrčat bar 10 km za zagrijavanje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.